8.11.2015

Vetolaitteet

Jokaista suuritehoista Mercury MerCruiser- tai Mercury Diesel -moottoria kohti on yhtä hyvän suorituskyvyn omaava vetolaite. Yhteistyössä tarjotakseen sinulle parempaa suorituskykyä. Kaikissa veneilytyyleissä. Jokainen vetolaite on suunniteltu, rakennettu ja testattu huippuluokan luotettavuuden saavuttamiseksi. Jotta sinä voit nauttia helposta huollosta, edullisista omistuskustannuksista ja todellisesta mielenrauhasta.

alpha-drive.jpg__1000x750_q85_autocrop_replace_alpha-#fff_size_canvas_subsampling-2_upscale (2)

DRIVES
Alpha One®

Vahva. Monipuolinen. Luotettava.

Niin yksi- kuin kaksimoottorisille sovelluksille saatavan Alpha Onen’ tehokas hydrodynaaminen profiili tuottaa erittäin vähän luistoa, mikä tarkoittaa parempaa ajettavuutta ja alhaista bensiinin kulutusta.

Integroidun vesipumpun ja kestovoideltujen sarankohtien ansiosta voit viettää vähemmän aikaa huoltotoimissa ja enemmän vesillä.

Suunniteltu yli 100 km/h nopeuksiin yltäville veneille, yli 300 hv:n bensiinimoottoreille ja yli 150 hv:n dieselmoottoreille.

 bravo-1.jpg__950x1200_q85_autocrop_replace_alpha-#fff_size_canvas_subsampling-2_upscale

DRIVES
Bravo One®

Kun vauhdilla on väliä.

Pidennetyt torpedot vähentävät luistoa ja syvempi alaevä antaa laajemman ruoripinnan mahdollistaen herkemmän ohjauksen kaikilla nopeuksilla.

Hienostunut laite, jossa on luokkansa paras vaihdejärjestelmä. Tarkoitettu yksi- ,kaksi- ja kolmimoottorikäyttöön yli 160 km/h nopeuksiin yltäville veneille, yli 600 hv:n bensiinimoottoreilla ja yli 370 hv:n dieselmoottoreille.

Bravo One®, Bravo One X®, Bravo One XR®bensiinikäyttöisille perävetolaitteille; Bravo One X Diesel ja Bravo One XR Diesel dieselmoottoreille.

 bravo-2.jpg__950x1200_q85_autocrop_replace_alpha-#fff_size_canvas_subsampling-2_upscale

DRIVES
Bravo Two®

Suurin ja paras.

Tavallista pidemmäksi suunnitellut ja suuremmalla akselilla varustetut Bravo Two –® ja Bravo Two X® -vetolaitteet kykenevät käyttämään jopa 20-tuumaisia potkureita.

Paljon työntövoimaa alhaisilla nopeuksilla, nopea liukuun nousu ja parantunut polttoaineen kulutus – eli kaikki mitä tarvitset nopeita lähtöjä varten.

Kuormalla ei ole enää väliä. Sopii yli 90 km/h:n nopeuksiin yltäviin kaksimoottoriasennuksiin, yli 450 hv:n bensiinimoottoreille ja yli 370 hv:n dieselmoottoreille.

Bravo Two ja Bravo Two X bensiinikäyttöisille perävetolaitteille; Bravo Two X Diesel ja Bravo Two XR® Diesel dieselmoottoreille.

 bravo-3.jpg__950x1200_q85_autocrop_replace_alpha-#fff_size_canvas_subsampling-2_upscale

DRIVES
Bravo Three®

Tehokkuuden ja hallittavuuden huipentuma.

Kahdella keskenään vastakkaisiin suuntiin pyörivällä potkurilla varustettu Bravo Three® tarjoaa paremman ohjattavuuden venesatamassa ja huikean suorituskyvyn avovedessä.

Potkurin ylimääräisen lavan avulla liukuun nouseminen on helpompaa matalilla nopeuksilla, mikä vähentää bensiinin kulutusta.

Ammattitaitoinen muotoilu vähentää keulan nostetta.

Nopeampi kiihdytys parantaa näkyvyyttä eteenpäin.

Yli 100 km/h:n nopeuksiin yltäville yksi/kaksimoottorisovelluksille, korkeintaan 525 hv:n bensiinimoottoreille ja korkeintaan 370 hv:n dieselmoottoreille. Parempaa kiihtyvyyttä, ohjattavuutta ja tehokkuutta.

Bravo Three, Bravo Three X® ja Bravo Three XR bensiinikäyttöisille perävetolaitteille; Bravo Three X Diesel ja Bravo Three XR Diesel dieselmoottoreille.